Wie helpen we

Wij helpen ondernemers uit het mkb, zzp’ers en zelfs particulieren met alle administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan boekhouding, btw-aangifte of het opstellen van begrotingen. 

Boekhouding voor het mkb

U bent werkzaam in het mkb en bent op zoek naar een boekhouder? Als mkb’er wilt u weten waar u aan toe bent, zonder hier gelijk de hoofdprijs voor te betalen. Daarom bent u bij Heylo aan het goede adres. U betaalt bij ons alleen maar voor de werkzaamheden die u ook daadwerkelijk afneemt. Daarnaast kunnen wij u adviseren over financiële vraagstukken waar u als mkb’er mee te maken krijgt.

Boekhouder voor zzp’ers

Bent u zelfstandig ondernemer en op zoek naar een boekhouder in uw buurt? Administratiekantoor Heylo helpt u graag. Als zzp’er trekt u zelf de kar van uw bedrijf. Des te belangrijker dat u zich volledig kunt storten op uw corebusiness en zich niet bezig hoeft te houden met randzaken, zoals boekhouding. Bij Heylo kunt u dit voor een aantrekkelijk tarief uitbesteden en kunt u bovendien gebruikmaken van ons ondernemersadvies.

Financiële administratie voor particulieren

Ieder jaar is het weer zo ver: Tijd voor de btw-aangifte. Vind u het lastig om deze aangifte in te vullen, heeft u hier geen tijd voor of heeft u andere vragen met betrekking tot financiële administratie? Administratiekantoor Heylo helpt u graag verder. Voor een vast bedrag per maand of op basis van gewerkte uren.