Veelgestelde vragen

Met welke boekhoudpakketten werken wij?

Wij werken met Exact Online en Snelstart. Dit betekent echter niet dat wij niet bereid zijn om uw eigen systeem te gebruiken als basis voor de rapportage.

Wat kost een aangifte inkomstenbelasting?

Een aangifte inkomstenbelasting wordt tegen een vaste prijs ingevuld. De prijs is inclusief eventuele partner. De actuele prijs kunt u bij ons opvragen.

Voor wie doen wij de administratie?

Wij verzorgen de administratie voor alle eenmanszaken, VOF’s en de kleiner BV’s. Daarnaast helpen wij ook particulieren met hun administratie indien zij dat zelf niet (meer) kunnen.

Hebben jullie de DIGID gegevens nodig voor het invullen van een belastingaangifte?

Nee, wij gebruiken uw DIGID niet. Wij sturen de aangiften in met een professioneel aangifteprogramma waarvoor wij certificaten gebruiken zodat de belastingdienst weet van wie het af komt. Mocht u er echter op staan dat het via het programma van de belastingdienst gaat dan vragen wij u zelf in te loggen zodat wij niet zien wat uw DIGID is.

Wat kunnen jullie allemaal voor een ondernemer verzorgen?

Wij verzorgen de gehele administratie inclusief jaarrekening, inkomstenbelastingaangifte, BTW aangiften, loonheffingaangifte. Voor verzekeringen en financieringen kunnen wij u in contact brengen met andere partijen waar wij graag mee samenwerken en die daarin gespecialiseerd zijn.

Verzorgen jullie ook loonadministraties?

Ja wij verzorgen ook loonadministraties. De klant zorgt dat wij alle benodigde info krijgen welke wij dan verwerken. Wij hanteren hierin een vaste prijs per loonstrook.

Werken jullie met abonnementen of op basis van het uurtarief?

Wij werken met zowel abonnementen als op basis van het uurtarief. Het voordeel van abonnementen is dat u precies weet wat u betaalt voor onze diensten. Dit kan maandelijks of per kwartaal. Een abonnement kan echter pas afgesloten worden als het abonnementsbedrag hoger is dan € 400,00 exclusief BTW per jaar. Voor de overige klanten verrichten wij onze werkzaamheden op basis van het uurtarief. 

Hoe gaat de betaling aan jullie?

U kunt bij ons pinnen, cash betalen, het bedrag overmaken of laten incasseren. Zakelijke klanten betalen veelal het bedrag door overmaking of een afgegeven incasso. Particulieren betalen meestal per pin of cash.