Team

Heylo is een kleinschalig kantoor waar persoonlijke aandacht voorop staat. Ons team bestaat uit 2 vaste medewerkers: Hans Heijwegen en Anneke van Zijl.

Over Hans Heijwegen

Eigenaar van het bedrijf. Ik ben afgestudeerd aan de HEAO bedrijfseconomische richting in 1984. Vanaf die tijd heb ik gewerkt in de financieel adminstratieve sector bij een 3-tal bedrijven. In 2003 heb ik Administratiekantoor Heylo opgericht waarna ik eerst parttime en vanaf 2005 fulltime in het bedrijf aan het werk ben gegaan. Sindsdien heb ik het bedrijf uitgebouwd naar de huidige status. Mijn passie voor dit vak is gelegen in het feit dat het veel voldoening geeft als je mensen op een goede betrouwbare manier kunt helpen met hun administratie en belastingaangiften. Daarnaast kunnen wij de mensen wegwijs maken in de wirwar van de fiscale regels. Ik haal ook veel energie uit het begeleiden van startende ondernemers, zien hoe het bedrijf groeit tot een mooie onderneming en dan samen met de ondernemer het gehele proces in goede banen leiden. 

Over Anneke van Zijl

Anneke is de rechterhand in ons bedrijf en al vanaf 1 mei 2012 bij ons werkzaam. Anneke heeft de opleiding bedrijfsadministratie gedaan en heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan in de administratieve sector. Zij heeft veel contacten met onze cliĆ«nten omdat zij het meeste op kantoor is. 

Samenwerking met stagiairs

Naast ons core team werken er ook elk jaar stagiaires in ons bedrijf. Het geeft voldoening om via deze weg nieuw administratief talent opleiden. Door de diverse werkzaamheden die de stagiaires in ons bedrijf kunnen leren doen ze in gemiddeld 5 maanden tijd veel kennis en ervaring op. Veelal komen de stagiaires van het Astrum College, een onderwijs instantie waar wij prettig mee samenwerken. Daarnaast hebben we ook wel stagiaires van het Rijn IJssel College. De stagiaires zijn daarmee de wisselende factor in ons bedrijf.